pondělí 12. listopadu 2012

Podzimní ŠUTR

Podrobnější zprávu z letošního podzimního ŠUTRu se pokusím sepsat pro inovejťáckej blog, tak zatím jen hodně stručně. Sněd jsem pět gelů a to mě asi zachránilo, protože první kolo jsem nehorázně přepálil. Nejdřív jsem si myslel, že se kluci jen bojí rozběhnout to z kopce hned po startru, když mě nedohnali ani pod kopcem na silnici, přišlo mi to divný, ale pořádně jsem se leknul až při náběhu do druhýho kola - přeci jen o pět minut rychlejc než loni mi přišlo trochu přehnaný. Druhý kolo bylo celkem rozumný. Ve třetím, hlavně mezi 40. a 50. kilometrem jsem se už dost potrápil, jen jsem měl štěstí, že Dan s Radkem na tom v závěru nebyli o moc líp. Tak trochu jsem doufal, že když poběžím dobře, mohl bych být v cíli dřív, než odstartuje Vendée Globe. Nakonec se to přeci jen povedlo. Skvělá atmosféra, krásnej závod.

3 komentáře:

  1. Byl jsi skvelej.. gratulace k 1.mistu!!! Tak jsem koukal potesene, kdyz jste se kolem s Danem prehnali..:)
    A ted na ferovku.. ze jsi "podvadel" :) a ten krpal, jak nas tam Michal "lakoval", ze tohle.. nebezi ani Dan, ani Honza.. ze jsi to bezel, co?
    :)
    jeste jednou gratulace! 12:0

    OdpovědětVymazat
  2. Díky moc. Příliš jsem ty cedule při závodě nevnímal, takže asi běžel. V prvním kole jsem vybíhal všechno, v druhým jsem částečně šel ty závěrečný schody a ve třetím jsem z velký části šel i ty předchozí dvě prudký stoupání.

    OdpovědětVymazat
  3. Honzo, běžel jsi ho. Prohnal ses kolem mne v předklonu a byls' hned pryč.

    PS: Gratulace!

    OdpovědětVymazat