středa 13. března 2013

Zakládáme Czech Skyrunning Association

Spolu se Samem Strakou, Ankou Strakovou a Míšou Mertovou zakládáme Czech Skyrunning Association (CZSA), která by měla vytvářet zázemí pro všechny zájemce o běh v horách, být partnerem pro jednání s International Skyrunning Federation (ISF) a zajišťovat účast české reprezentace na akcích pořádaných ISF. Samův text ke vzniku CZSA na stránkách asociace naleznete zde: Vzniká Czech Skyrunning Association. Sam stránky pravidelně aktualizuje a už teď na nich naleznete přehled všech nejdůležitějších závodů pořádaných letos ISF a celou řadu dalších informací.

3 komentáře:

  1. Je to urcite skvela myslenka, koukal jsem, jak Sam zmenil design stranek a co ruznych novinek se snazi prinest...
    Budu Vam "rychlikum" :) drzet palce na zavodech, my "lamy":) si to ale taky budeme uzivat... Myslim, ze na Zane Grey 50 miles delam pravou mezinarodni ucast, zavodnikem z Prahy 5!
    A co teprve v srpnu..:)
    Mej se fajn, behu zdar, ultra zvlast! 12:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jasný, takhle se Zane Grey 50 stává jedním z nejsledovanějších a nejvýznamnějších zámořských podniků. Moc držím palce, ať se zadaří. Sám jsem se ještě nějak pro žádný letošní ultra nerozhodl. Vždycky váhám tak dlouho, až je pozdě.

      Vymazat
    2. To 12: Honzo, o kom to mluvíš, když zmiňuješ rychlíky? O mně určitě ne. A budu rád, když si to dokážeš na nějakém závodě, kde se třeba potkáme. V nabídce jich je spousta a Honza H. si určitě také něco vybere. Ne všechno se vyprodá krátce po otevření registrace.

      Vymazat